Best Dental

Victoraș Micula, din nou în atenția presei britanice după un mesaj postat pe Facebook: „Nu se măresc salariile, îmi iau eu Bugatti”

Mălina Andrei, 7 ianuarie 2015, Ora 11:09

  • print
  • |
victoras-micula-din-nou-in-atentia-presei-britanice-dupa-un-mesaj-postat-pe-facebook-nu-se-maresc-salariile-imi-iau-eu-bugatti-45066-1.jpg

Victor Micula, fiul omului de afaceri Viorel Micula, patronul Frutti Fresh, a ajuns din nou în atenția presei britanice, după ce s-a laudat că va primi o nouă mașină, un Bugatti, astfel că salariile miilor de angajați ai tatălui său nu vor fi crescute.

Jurnaliștii de la Mirror au scris din nou despre excentricitățile răsfățatului Victoraș Micula.

Cea mai recentă ispravă a tânărului în vârstă de 18 ani a stârnit un val de indignare în rândul angajaților de la o firmă a tatălui sau. Victoraș Micula a anunțat pe pagina sa de Facebook că cei 7.000 de muncitori nu vor primi nicio mărire de salariu, întrucât el vrea să-și cumpere un Bugatti: "Nu, nu se măresc salariile angajaților, îmi iau eu un Bugatti".

Vestea nu a fost primita bine de angajatii lui Viorel Micula, dezamagiti dupa ce au sperat la o crestere salariala ca urmare a acestei vesti, scriu jurnalistii britanici. In schimb, acesta a incercat sa precizeze ca banii vor fi folositi pentru cheltuielile companiei.

Viorel Micula a încercat să scuze gestul fiului sau declarând că toți banii câștigați la proces vor fi reinvestiti în afacerea familiei: "Avem nevoie de bani pentru a ne plăți cheltuielile, trebuia să primim banii încă de anul trecut, dar nu i-am primit, așa că am avut pierderi", a explicat acesta.

Cei de la Mirror au adus aminte și de episodul cu elicopterul, când Victoraș a mers la școală la bordul unui elicopter, pentru a nu se putea trezi mai târziu. Tot cu elicopterul a mers și la mormântul lui Arsenie Boca.

"Puștiul răsfățat Victor Micula, care a venit cu elicopterul la școală pentru că nu s-a putut trezi mai devreme, a picat Bacalaureatul pentru că a fost prins copiind", mai scriu jurnaliștii britanici.

Victor Micula nu a reușit să ia Bacalaureatul în vară, deși a fost înscris la ambele sesiuni. El a fost prins, în luna august, în timp ce copia la examenul din sesiunea de toamnă. La sesiunea de bacalaureat din vară, tanarul a obținut nota 4 la română, 7,80 la matematică și 8,60 la geografie.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:44