Best Dental

Vin Diesel, tată pentru a treia oară

Mălina Andrei, 26 februarie 2015, Ora 12:57

  • print
  • |
vin-diesel-tata-pentru-a-treia-oara-45784-1.jpg

Vin Diesel și soţia lui, Paloma Jimenez, aşteaptă cel de-al treilea lor copil, care urmează să se nască la sfârșitul lunii martie. 

Cei doi mai au o fetiţă, Hania, şase ani, şi un băiat, Vincent, patru ani.

Naşterea este apropiată lansării celei de şaptea părţi din „Furious", 3 aprilie, drept pentru care premiera de la Abu Dhabi va avea loc mai devreme, pe 10 martie. „Vrea să fie cu familia lui în momentul naşterii; este un lucru frumos. Ce fiinţă umană nu şi-ar dori asta?", a declarat o sursă.
Cu toate acestea, premiera din Los Angeles va avea loc pe 1 aprilie, la data stabilită.

Vin Diesel, în vârstă de 47 de ani, mai are doi copii cu Jimenez, Hania, în vârstă de şase ani, şi Vincent, în vârstă de patru ani.

Actorul este cunoscut pentru protejarea familiei sale şi evitarea prezentării acesteia în presă. Actorul nu a anunţat public naşterea celorlaţi doi copii săi. Cea mai recentă apariţie a sa în public alături de familie a avut loc în august 2013, când a primit o stea pe bulevardul celebrităţilor de la Hollywood.

Printre filmele în care a jucat Vin Diesel se numără cele din franciza "Furios şi iute/ Fast & Furious", franciza "Riddick", "Babylon A.D." (2008), "Bona de la forţele speciale/ The Pacifier" (2005), "Pe cont propriu/ A Man Apart" (2003), "Triplu X/ XXX" (2002) - Xander Cage, "Patru băieţi şi o geantă/ Knockaround Guys" (2001) şi "Salvaţi soldatul Ryan/ Saving Private Ryan" (1998).

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:13