A slăbit patru kilograme ... masturbându-se!

Cristian Blănuţă, 30 mai 2013, Ora 14:03

  • print
  • |
a-slabit-patru-kilograme-masturbandu-se-31122-1.jpg

Un bărbat din Japonia, în vârstă de 28 de ani, cunoscut drept "Yuichi Ito", a reuşit să piardă aproape 4 kilograme în două luni, după ce a fost mai atent la dieta lui alimentară și s-a masturbat de trei și până la cinci ori pe zi, în medie. Recordul lui Ito a fost de șapte ori într-o singură zi, conform RTV.


În timp ce era în liceu, Ito a jucat baseball, dar s-a îngrăşat după ce a absolvit. Ito, care are o înălţime de 1.65, a ajuns la 76 de kilograme, o greutate destul de mare pentru standardele japoneze. Ito a decis că cea mai bună modalitate de a renunțe la kilogramele în exces este să reducă numărul de calorii şi să facă mai mult sex...cu el însuși.

"Am citit online că masturbarea echivalează cu o alergare de 200 de metri", a declarat Ito. "Cum nu aveam prietenă, singura modalitate prin care puteam să slăbesc era prin masturbare!", a povestit acesta, potrivit brobible.com.

"Problema cu eficiența acestei diete este faptul că deşi corpul tău oboseşte, acest lucru nu se întâmplă prin consumarea caloriilor prin utilizarea forței fizice", a declarat Satoshi Yoshijima, un dermatolog. Un medic specialist în medicină internă, din Tokyo, Dr. Yoshijima, este şi el de părere că excesul de auto-stimulare poate avea un impact negativ asupra nivelului de hormoni.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou