A trăit 20 de ani și cu soția, și cu fiica vitregă

Cristian Blănuţă, 26 august 2013, Ora 11:28

  • print
  • |
a-trait-20-de-ani-i-cu-so-ia-i-cu-fiica-vitrega-33618-1.jpg

Un argentinian dintr-o zonă rurală, acuzat că şi-a violat fiica vitregă timp de 20 de ani, având cu ea 10 copii, a fost arestat, a anunţat judecătoarea însărcinată cu acest dosar, citată de agenţia Belga.

Victima, o femeie analfabetă de 35 de ani, a început să fie violată de tatăl ei vitreg când avea 11 ani, a precizat magistratul, informează AgeRpres. "Este un caz deosebit, am avut multe cazuri de abuzuri, dar este prima oară că o fiică vitregă a fost violată atâţia ani şi a avut 10 copii cu soţul mamei", a spus judecătoarea Rosa Falco la postul Todo Noticias.

Autorul faptelor, al cărui nume nu a fost făcut public, riscă o pedeapsă de la opt la 15 ani de închisoare, a adăugat ea.
Bărbatul locuia cu soţia şi cu fiica vitregă, având copii au amândouă, uneori în acelaşi timp. Copiii s-au născut la fermă pentru a evita orice bănuială. Fiica vitregă era bătută şi ameninţată de soţul mamei ca să nu îl denunţe, încheie Belga.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou