A venit beată criţă la OSCARURI! Uite cum citea nominalizările VIDEO

Anca Bratu, 27 februarie 2013, Ora 09:54

  • print
  • |
a-venit-beata-crita-la-oscaruri-uite-cum-citea-nominalizarile-video-29589-1.jpg

Gafă de proporții în cea mai mai importantă seară a cinematografiei internaționale. Una dintre marile dive din Cetatea Filmului a venit beată criță la gala de decernare a Premiilor Oscar.

În lumina reflectoarelor de la Oscar, pe o scenă fabuloasă, în fața unui public ales pe sprânceană, Renee Zellweger a avut sarcina de a citi nominalizările și prezentarea pentru categoria "cea mai bună coloană sonoră într-un film", însă misiunea a fost peste puterile ei.

Blonda, îmbrăcată impecabil, însă cu o coafură puțin răvășită, și-a făcut apariția pe scena de la Cinematograful Dolby, din Los Angeles, alături de Richard Gere, Queen Latifah și Catherine Zeta-Jones, trotilată bine de tot.

Actriţa se legăna aritmic, clipea greoi, abia putea privi într-un punct fix, iar când a fost vorba să citească de pe prompter și de pe bilețel ... abia a reușit să facă asta.

Două filmulețe în care se poate vedea că actrița care a câștigat Oscarul în 2004, pentru rolul din Cold Mountain, era într-o stare avansată de ebrietate:


 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou