Află povestea tragică a fetei fără vagin

Ziarul Atac, 20 noiembrie 2013, Ora 11:17

  • print
  • |
afla-povestea-tragica-a-fetei-fara-vagin-36073-1.jpg

Nu va putea niciodată să facă sex și să aibă copii din cauza unei boli rare de care suferă. Jacqui Beck are MRKH este un sindrom rar care afectează sistemul reproductiv.

Tănăra de 19 ani a fost diagnosticată cu boala atunci când a mers la medic pentru că avea dureri de spate și i-a menționat că încă nu are menstruație.

Testele au dovedit apoi că suferea de acest sindrom rar. Femeile cu MRKH arată normal, iar boala nu este descoperită decât atunci când încearcă să facă sex prima oară sau când observă că nu au ciclu menstrual.

"Nu m-am considerat niciodată diferită de celelalte femei, iar vestea a fost atât de șocantă că nu-mi venea să cred ce auzeam", a declarat Beck. Acum, tânăra urmează un tratament la un spital din Londra specializat în sindromul MRKH.

Sindromul MRKH (Mayer Rokitansky Küster Hauser) este o afecțiune congenitală rară caracterizat de absența vaginului, colului uterin și al uterului. Femeile care suferă de această afecțiune au ovare normale ceea ce înseamnă că experimentează semnele pubertății, însă nu au menstruație și nu pot face copii.

sursa: Doctorulzilei.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou