Au decapitat un coleg islamist, apoi și-au cerut scuze

Cristian Blănuţă, 17 noiembrie 2013, Ora 10:04

  • print
  • |
au-decapitat-un-coleg-islamist-apoi-i-au-cerut-scuze-35962-1.jpg

Mai mulţi extremiști islamici şi-au cerut scuze după ce au decapitat și afișat în public cadavrul unei alte persoane. Persoana în cauză nu era un inamic, ci un coleg islamist.

În timpul unui discurs în Alep, Statul Islamic al Irakului și al-Sham (ISIS) - un grup jihadist bazat în Irak și Siria - a afişat în public capul decapitat al unei victime, pe care au descris-o ca fiind un lider al armatei președintelui Assad.

Dar atunci când videoclipul a fost postat on-line, alţi rebeli l-au recunoscut pe individul bărbos ca fiind un prieten islamist.

Un purtator de cuvant al ISIS a confirmat că omul era, de fapt, Fares Mohammed, un soldat în facţiunea ahrar al-sham a islamiștilor sunniți, potrivit the Mirror.

Se pare că Fares Mohammed a fost rănit într-o luptă cu o grupare Shia și mai târziu a ajuns să fie decapitat de ISIS din cauza unei neînțelegeri.

Purtătorul de cuvânt al ISIS, Omar al-Qahtani, a declarat că rebelii au cerut "înțelegere și iertare".

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou