Cadavrul arhitectei Anca Petrescu era o bombă biologică

Dan Alexandru, 9 ianuarie 2014, Ora 11:12

  • print
  • |
cadavrul-arhitectei-anca-petrescu-era-o-bomba-biologica-37244-1.jpg

Legiştii vor să facă lumină în cazul Anca Petrescu-arhitecta Palatului Parlamentului. Aceasta se pare că nu a fost omorâtă de accidentul de maşină suferit, ci de microbii din spital.

Decesul Ancăi Petrescu survenit, se pare, în urma unei cumplite infectări în spital.

Descrierea făcută de legistul titular al cazului, dr. Gheorghe Alexandrescu, este pe cât de şocantă, pe atât de relevantă.

"În cazul Anca Petrescu vorbim despre o combinaţie între un traumatism puternic şi o problemă de spital foarte gravă. Când a ajuns, de la Timişoara în Bucureşti, şansele ei la viaţă erau reduse. După accident, a fost tăiată pe mijloc, pe median, pe la buric, şi acolo s-a infectat cu pioceanicul ăsta care pute îngrozitor şi care se răspândeşte în tot corpul. (...) Aici, la Bucureşti, medicii au trebuit să lase o deschidere fusiformă. Nu au mai putut să închidă peretele, că era infectat cu pioceanic. Nu se putea închide, că se umfla toată. Şi, la un moment dat, după ce au tratat-o, au pus acolo o gutapercă, în genul unui sfert de minge, ceva asemănător. Şi au cusut-o pe margine lăsând locul acoperit. Şi în timpul ăsta toţi microbii se duceau în rinichi, ficat, în ţesuturi. Când a fost adus la noi, cadavrul Ancăi Petrescu era o bombă biologică. Era toată împăstată şi umflată de microbi: era hrana microbilor. (...) Germenii din spital sunt rezistenţi. Şi emană un miros extrem de greu. Noi ne protejăm, ne punem măşti, mănuşi câte două-trei. Poate ar trebui să avem nişte săli speciale pentru septici. Mai rău era că nu se putea respira. Am deschis geamul, dar degeaba", a spus Gheorghe Alexandrescu.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou