Best Dental

Capitală. Bătrână și-a incendiat apartamentul

Mălina Andrei, 28 martie 2015, Ora 11:52

  • print
  • |
capitala-batrana-si-a-incendiat-apartamentul-46138-1.jpg

Locatarii dintr-un bloc situat în cartierul Vitan au fost evacuaţi în această dimineaţă după ce o bătrână şi-a incendiat apartamentul. Mai multe autospeciale au sosit la faţa locului pentru a stinge flăcările.

Bătrâna a dat foc apartamentului aproape de orele dimineţii. Vecinii au dat imediat alarma.

"M-a sunat vecina de la 3 că e fum pe scară. Am un stingător, am spart uşa, nu voia să deschidă, m-a aruncat flacăra pe spate. Am încercat să sting eu incendiul. Casa e plină de lucruri vechi şi s-a aprins de la unul la altul", a spus administratorul blocului.

Pomperii au venit imediat şi au încercat să pătrundă în apartamentul femeii. Au fost nevoiţi să spargă uşa ca să poată să o salveze.

Incendiul a fost stins repede, dar flăcările au distrus aproape tot apartamentul. Femeia de 61 de ani a fost transportată la spitalul Sfântul Ioan pentru investigaţii medicale.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:38