Caz cutremurător! Fotbalist dorit de AC Milan a recunoscut că iubita lui a fost ucisă, făcută bucaţi şi mâncată de câini

Ziarul Atac, 7 martie 2013, Ora 22:54

  • print
  • |
caz-cutremurator-fotbalist-dorit-de-ac-milan-a-recunoscut-ca-iubita-lui-a-fost-ucisa-facuta-bucati-si-mancata-de-caini-29710-1.jpg

Cutremurătorul caz în care este implicat portarul brazilian Bruno Fernandes de Souza este tot mai aproape de final, după ce fostul star al lui Flamengo a recunoscut că fosta sa iubită, Eliza Samudio, a fost "ucisă, făcută bucăţi şi apoi dată de mâncare rottweilerilor săi".

Fernandes de Sousa era văzut în Brazilia drept următorul portar titular al naţionalei şi era aşteptat să joace pentru ţara sa la CM 2014 însă acum e după gratii şi îşi aşteaptă pedeapsa.

Fostul jucător al lui Flamengo a negat în trecut că are vreo legătură cu crima comisă în 2010, însă acum le-a spus judecătorilor că cel mai bun prieten al său a plătit pe cineva pentru a duce planul la îndeplinire. A recunoscut că, deşi nu el a comandat crima, a ştiut ce urmează să se întâmple şi şi-a dat acceptul.

De Sousa e acuzat că a ordonat uciderea Elizei Samudio, o fostă actriţă porno, pentru a evita plata pensiei alimentare după naşterea copilului celor doi şi riscă 41 de ani de închisoare.

Se presupune că portarul a privit cum un ucigaş plătit a torturat-o pe Eliza Samudio, după care l-a ajutat pe acesta să taie victima în bucaţi. O parte din corpul femeii a fost dat de mâncare câinilor acestuia, iar restul a fost îngropat în ciment.

Chiar înainte ca Bruno să fie arestat, în Brazilia se vorbea despre un transfer al acestuia la AC Milan, pentru o sumă de ordinul milioanelor de euro. Imediat după ce a fost încarcerat, acesta a susţinut că fosta sa iubita iubită e în viaţă şi că a părăsit ţara.

sursa: ProSport.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou