Cazul ULUITOR al tânărului care a înghițit un șoarece. A avut parte de un sfârșit înfiorător

Constantin Georgescu, 13 ianuarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
cazul-uluitor-al-tanarului-care-a-inghiit-un-soarece-a-avut-parte-de-un-sfarsit-infiorator-37369-1.jpg

Ziariștii britanici de la „Mirror" au publicat o poveste dramatică petrecută în urmă cu peste un secol, și apărută la vremea respectivă în publicația „Manchester Evening News".

Este vorba despre un bărbat care a murit în condiții îngrozitoare, după ce a înghițit un șoarece. Englezul a vrut să prindă, cu mâna, un șoarece, iar animalul i-a întrat pe mâneca puloverului, i s-a suit pe gât, apoi i-a intrat în gură. Șoarecele a pătruns în corpul tânărului și i-a mâncat acestuia organele, iar sfârșitul omului a venit în condiții înspăimântătoare.

„După cum se ştie, un şoarece poate trăi o lungă perioadă de timp cu puţin aer, motiv pentru care acesta a supravieţuit după ce a fost înghiţit şi a început să muşte din gâtul şi pieptul bărbatului, acesta murind în scurt timp într-o durere agonizantă", au scris ziariștii de la „Manchester Evening News".

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou