CNN a prezentat dovezile atacului chimic din Siria

Cristian Blănuţă, 8 septembrie 2013, Ora 10:56

  • print
  • |
cnn-a-prezentat-dovezile-atacului-chimic-din-siria-33984-1.jpg

Postul de televiziune CNN a difuzat înregistrări video cu persoane care prezentau convulsii sau copii morţi. Acestea ar fi victimele atacurilor chimice din 21 august din Siria. Imaginile cutremurătoare au fost arătate congresmenilor americani.

Imaginile provenind din 13 înregistrări video şi prezentate în exclusivitate de CNN, dar care nu garantează autenticitatea lor din surse independente, prezintă şiruri de cadavre de copii şi adulţi într-o încăpere.

Printre terifiantele imagini se află și acelea cu un bărbat care are convulsii, un altul care încearcă să-şi readucă la viaţă copilul, iar altul care îl spală pe faţă pe un micuţ.

Pe fundalul acestor monstruozități se aud țipete de disperare, ale copiilor, dar și ale unor femei.

Imaginile au fost arătate unui grup mic de senatori de către administraţia Obama, care a afirmat în faţa Comisiei pentru Serviciile de informaţii din Senat că prezintă scene surprinse după atacurile chimice din 21 august, afirmă CNN.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou