CONSECINŢELE ŞOCANTE ale consumului ridicat de COLA

Teo Popa, 16 martie 2013, Ora 16:19

  • print
  • |
consecintele-socante-ale-consumului-ridicat-de-cola-29846-1.jpg

Sucurile acidulate sunt dăunătoare, dar mulţi nu ţin seamă de acest lucru. Un tânăr australian şi-a pierdut toţi dinţii, la doar 25 de ani, din cauza obiceiului de a bea opt litri de Cola pe zi.

William Kennewell are de tras din cauza dependenţei sale de Cola. Acesta a rămas la 25 de ani fără dinţii din gură şi s-a îmbolnăvit de septicemie. Acum australianul este nevoit să poarte proteză.

"Obişnuiam să beau în fiecare zi între şase şi opt litri de băuturi răcoritoare, mai ales Cola şi aşa am rămas cu doar 13 dinţi, dar şi ei au fost scoşi", a spus Kennewell.

"Totul a început cu faptul că nu am fost un mare fan al apei şi, lucrând în industria hotelieră, am avut uşor acces la Coca-Cola. Pentru că dinţii mei se aflau într-un stadiu de degradare atât de avansat, mi s-a otrăvit sângele şi m-am îmbolnăvit. Starea mea de sănătate s-a îmbunătăţit datorită protezei dentare", a adăugat australianul.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou