Best Dental

Consulul Poloniei la Marsilia și-a UCIS soacra MILIARDARĂ

Cristian Blănuţă, 29 iunie 2014, Ora 08:00

  • print
  • |
consului-poloniei-la-marsilia-si-a-ucis-soacra-miliardara-41344-1.jpg

Consulul onorific al Poloniei la Marsilia a fost arestat de poliţia franceză în cazul asasinării soacrei sale.

Aceasta a fost una dintre cele mai bogate femei din Franţa şi a fost împuşcată de atacatori plătiţi de diplomatul polonez.

Wojciech Janowski, în vârstă de 64 de ani, consulul onorific al Poloniei la Marsilia, şi-a recunoscut implicarea în moartea soacrei sale, miliardara Helene Pastor.
Procurorii spun că au existat şi dovezi palpabile, scrie activenews.ro.

Potrivit anchetei, Wojciech Janowski a plătit 250 de mii de euro către doi bărbaţi care au dus la îndeplinire asasinatul.

Ancheta a inclus însă mai mulţi suspecţi, inclusiv soţia polonezului, fiica victimei, şi antrenorul de fitness al acesteia, ambii eliberaţi fără să fie puşi sub acuzare. Cât despre motive, procurorii francezi nu au dubii: a vrut să pună mâna pe moştenirea promisă de Helen Pastor fiicei sale după moarte.

Helene Pastor, una dintre cele mai bogate femei din Franţa, a fost împuşcată mortal împreună cu şoferul, luna trecută, în timp ce pleca dintr-un spital din Nisa, după un control de rutină. Imediat după declanşarea acestui scandal, autorităţile poloneze l-au retras pe Janowski din funcţie.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:57