Copil de 14 ani, mort după ce i-a intrat țeava de la ghidon în gât

Cristian Blănuţă, 27 iunie 2013, Ora 22:49

  • print
  • |
copil-de-14-ani-mort-dupa-ce-i-a-intrat-eava-de-la-ghidon-in-gat-32039-1.jpg

Un băiat de 14 ani din Bucureşti a murit, joi seară, după un accident suferit în timp ce executa acrobaţii cu bicicleta, conform RTV.

Copilul, care sărea peste o rampă cu bicicleta în zona Lujerului, din sectorul 6 al Capitalei, a căzut, după ce ghidonul s-a rupt, iar ţeava care îl susţinea i-a intrat în gât. Băiatul a suferit o hemoragie masivă, urmată de un stop cardiac şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul "Grigore Alexandrescu", de un echipaj SMURD care a efectuat în permanenţă manevre de resuscitare.
Ajuns la spital, băiatul nu a mai putut fi salvat, iar medicii de la Unitateas de Primiri Urgenţe a instituţiei nu au mai putut decât să costate decesul, în jurul orei 20.30.
Cazul este cercetat de poliţiştii Serviciului accidente grave al Brigăzii Rutiere, potrivit Mediafax.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou