Deţinut român omorât în bătaie de poliţiştii ungari

Ştefan Diaconu, 11 aprilie 2013, Ora 11:30

  • print
  • |
detinut-roman-omorat-in-bataie-de-politistii-ungari-30151-1.jpg

Un bărbat care a murit din cauza rănilor după ce a fost bătut de doi ofiţeri de poliţie luni, la Izsak, în sud-estul Ungariei, este un cetăţean român rezident în Ungaria, a anunţat miercuri Geza Fazekas, un purtător de cuvânt al Procuraturii, relatează MTI, potrivit Mediafax.

Fazekas a declarat că cei doi poliţişti sunt suspectaţi că l-au bătut pe român timp de două ore, într-un post de poliţie, şi că personalul ambulanţei chemat la faţa locului nu a putut să îl resuscite.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a fost încarcerat la Orgovany, fiind suspectat că a furat o drujbă, porivit MTI, care nu precizează numele acestuia.

Şeful poliţiei ungare Karoly Papp s-a declarat "consternat" şi a catalogat acest eveniment ca "inaceptabil, de neprmis, intolerabil", dar a refuat să dezvăluie detalii suplimentare, adăugând că o anchetă penală este în curs.

Papp a adăugat că cei doi suspecţi au fost demişi marţi, iar doi dintre superiorii lor la nivel local au fost suspendaţi din funcţie. Cei doi suspecţi au fost arestaţi miercuri.

Un purtător de cuvânt al procuraturii din ţinutul Bacs-Kiskun a declarat miercuri pentru MTI că victimei i-au fost aplicate lovituri "pe tot corpul" de către suspecţi.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou