Dezvăluire incredibilă a fetei care s-a prefăcut moartă pentru a nu fi ucisă

Cristian Blănuţă, 24 iulie 2013, Ora 10:24

  • print
  • |
dezvaluire-incredibila-a-fetei-care-s-a-prefacut-moarta-pentru-a-nu-fi-ucisa-32695-1.jpg

Una dintre victimele ucigaşului de copii din Oraviţa şi-a ţinut respiraţia pentru a da impresia că a murit. Iancu Măran, criminalul de 35 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru faptele sale.

Fata care a scăpat din mâinile ucigaşului de copii din Oraviţa şi-a ţinut respiraţia pentru a da impresia că a murit şi a fost abandonată într-un canal, lângă sora ei ucisă de monstrul cu chip de om. Bărbatul a acţionat într-un mod diabolic, după acelaşi tipar după care a omorât şi cu 10 ani înainte. El a fost condamnat la închisoare pe viaţă, potrivit România TV.

În motivarea deciziei de a-l condamna la închisoare pe viaţă, instanţa a notat că Iancu Măran este un criminal cu sânge rece, fapta fiind "săvârşită cu ferocitate şi fiind de natură a produce oroare".


De asemenea, din motivare reiese că fata pe care Iancu Măran a ucis-o a primit 33 de lovituri, majoritatea de cuţit, în zone vitale, iar instanţa a apreciat că bărbatul avea discernământ în momentul comiterii crimei, ceea ce îl face irecuperabil pentru societate.
Criminalul le-a răpit pe cele două tinere din apropierea casei şi le-a dus la o clădire părăsită aflată la 15 kilometri de oraş. Una dintre surori a fost ucisă, iar cealaltă a ajuns în stare gravă la spital. Ambele victime au fost agresate sexual. Tânăra care a supravieţuit avea 17 ani în anul 2012. Ea a reuşit să se salveze după ce l-a păcălit pe agresor.


Potrivit medicilor, agresorul avea discernământ în momentul săvârşirii atacului. Cu toate acestea, el este o persoană frustrată şi va petrece tot restul vieţii în închisoare, după ce a pierdut un recursul la prima sentinţă, cea de 25 de ani.
Mai mult, el are de plătit daune mamei celor două fete agresate, fiind obligat de judecători să achite suma de 40.000 de euro.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou