Directoarea demisă, dansuri lascive cu elevii la bustul gol!

Cristian Blănuţă, 1 iulie 2013, Ora 17:42

  • print
  • |
directoarea-demisa-dansuri-lascive-cu-elevii-la-bustul-gol-32133-1.jpg

Directoarea Liceului Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Capitală, demisă luni din funcţie din cauza suspiciunilor de fraudă la proba scrisă la Limba şi Literatura română la Bacalaureat 2013, a mai fost implicată într-un scandal de amploare în anul 2003, atunci când a fost surprinsă făcând streaptease cu elevii, conform RTV.

Profesoara Costica Vărzaru a fost demisă luni din funcţia de director al Liceului D. Bolintineanu din Capitală, după ce elevii au aflat subiectele de la română şi baremul de corectare înainte de începerea examenului de bacalaureat. În plus, profesorii care făceau parte din comisia de Bacalaureat de la Liceul "Dimitrei Bolintineanu" din sectorul 5 din Bucureşti au fost duşi la audieri. De asemenea, poliţiştii au ridicat mai multe calculatoare şi documente, care vor constitui probe la dosarul penal care se va deschide în acest caz.
Directoare Costica Vărzaru a mai fost implicată în anul 2003 într-un scandal de proporţii. Ea a fost filmată în timp ce dansa lasciv cu elevii de clasa a XII-a. Chiar dacă atunci părinţii au fost scandalizaţi de comportamentul profesoarei, împotriva sa nu s-a luat nicio măsură.
Inspectoratul Școlar al Municipiului București a decis, luni, 1 iulie 2013, ca urmare a percheziției realizate de o echipă a Poliției, la centrul de examen de Bacalaureat, din cadrul Liceului Dimitrie Bolintineanu, din sectorul 5, schimbarea întregii comisii de Bacalaureat din centrul de examen, respectiv a tuturor celor 5 persoane, precum și a celor 32 de profesori - supraveghetori, eliberarea din funcțiile de conducere a directorului și a directorului adjunct ai Liceului Dimitrie Bolintineanu şi eliberarea din funcția de director, din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 178, a persoanei care îndeplinea și rolul de vicepreședinte al comisiei din centrul de examen Dimitrie Bolintineanu.

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/gi3l42y2dgc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou