Drama unei cântăreţe, diagnosticată din nou cu cancer mamar

Mirela Ene, 28 februarie 2013, Ora 12:44

  • print
  • |
drama-unei-cantarete-diagnosticata-din-nou-cu-cancer-mamar-29622-1.jpg

O artistă foatre cunoscută și extrem de apreciată pentru vocea puternică a primit recent o lovitură cruntă. Solista a fost diagnosticată cu o boală cumplită: cancer mamar, după ce reușise să o învingă, în urmă cu mai mulți ani.

În 2003 vedeta a depistat boala la un control de rutină şi a fost imediat supusă unei intervenţii chirurgicale, cât şi la şedinţe de radioterapie, cu ajtuorul cărora a reușit să învingă maladia.

Artista a fost nevoită să-şi anuleze turneul european pe care ar fi trebuit să îl susţină în această primăvară. Ea ar fi trebuit să concerteze la Londra, pe 6 aprilie, însă toate show-urile din cauza problemelor de sănătate.

"Din păcate, Anastacia a fost diagnosticată cu cancer mamar pentru a doua oară, după ce a reuşit să supravieţuiască în 2003 luptei cu această boală. Din acest motiv, a fost nevoită să îşi anuleze toate concertele, turneele şi deplasările", au scris reprezentanții ei pe contul de Facebook al cântăreței.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou