FOSTĂ ATLETĂ, reținută pentru că și-a înjunghiat iubitul din gelozie

Şerban N. Ioan, 13 februarie 2014, Ora 11:11

  • print
  • |
fosta-atleta-retinuta-pentru-ca-si-a-injunghiat-iubitul-din-gelozie-38087-1.jpg

O tânără de 20 de ani din Alba Iulia a fost reținută pentru 24 de ore pentru tentativă de omor după ce și-a înjunghiat din gelozie iubitul de 24 de ani.

Tânăra care l-a înjunghiat pe iubitul său în abdomen este Maria Francisca Molnar, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, absolventă a Liceului Sportiv din Alba Iulia și a fost atletă la Clubul Sportiv Unirea.

Din primele informații, incidentul s-a petrecut într-un apartament unde cei doi tineri locuiau împreună cu chirie. Scandalul ar fi izbucnit din motive de gelozie, ceea ce a determinat-o pe tânără să ia un cuțit și să-l înfigă în abdomenul iubitului ei. După ce a fost înjunghiat, tânărul ar fi încercat să scape și a fugit, însă s-a oprit în fața blocului, moment în care fata a sunat la 112, pentru a chema o ambulanță.

Rănitul a fost transportat de urgență la spital, unde medicii au decis să îl opereze pe loc. În prezent acesta este internat la Spitalul Județean de Urgență Alba. Dacă va fi găsită vinovată, tânăra riscă o pedeapsă de cel puțin 4 ani de închisoare.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou