Fotbalist de la Steaua, bătut cu bestialitate

Teo Popa, 14 decembrie 2013, Ora 17:47

  • print
  • |
fotbalist-de-la-steaua-batut-cu-bestialitate-36734-1.jpg

Alexandru Ungureanu, portarul echipei de juniori al echipei Steaua Bucureşti, a fost găsit leşinat în apropierea şcolii de profesorii de la Liceul Mircea Eliade, după ce a fost bătut cu bestialitate de un coleg.

Ungureanu face fotbal la clubul din Ghencea de la vârsta de cinci ani şi în vară a fost împrumutat la ACS Berceni pentru un sezon, participând la o serie impresionantă de victorii la clubul ilfovean.

Incidentul s-a întâmplat vineri şi a avut loc după ce Alexandru și agresorul său și-au adresat cuvinte grele chiar în timpul orelor.

După ce au plecat de la școală, cei doi au vrut să-și tranșeze disputa bărbătește. Astfel, pe drumul spre casă, cei doi s-au încăierat, iar Alexandru a fost lovit de mai multe ori. În timpul altercației, victima a căzut și s-a lovit și de un gard metalic ce împrejmuia o zonă cu verdeață.

Băiatul este acum internat la spitalul Panduri din Capitală, acolo unde a fost operat după ce a suferit o ruptură de piramidă nazală. De asemenea, tânărului i-au fost fracturate două coaste, pe lângă un hematom la cap şi alte foarte mult răni pe mâini, spate şi picioare.

"Este inadmisibil aşa ceva, trăim într-o ţară civilizată în care ar trebui să ne respectăm. Îmi trimit băiatul la şcoală să înveţe carte, nu să ajungă la spital în stare de leşin şi să intre în operaţie. Îmi dă cineva acum banii cât va sta acasă, cât nu se va putea antrena? Poliţia trebuie să facă lumină în acest caz, vrem dreptate şi vom toate demersurile necesare, aşa cum prevede legea. Cine a comis această faptă, trebuie să răspundă. Dacă fiul meu era acum în comă, ce se întâmpla, răspundea familia agresorului?", a declarat pentru Libertatea, Fane Ungureanu, tatăl tânărului fotbalist, care, deocamdată, nu a depus plângere la Poliție.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou