Și-a incendiat copilul și l-a aruncat în toaletă

Cristian Blănuţă, 17 august 2013, Ora 09:05

  • print
  • |
i-a-incendiat-copilul-i-l-a-aruncat-in-toaleta-33326-1.jpg

O tânără din satul vasluian Serboteşti şi-a incendiat copilul imediat după ce l-a adus pe lume. Cu o cruzime fără margini, mai apoi, mama l-a aruncat într-o toaletă. Micuţul era rodul unei iubiri interzise, iar soţul înşelat a părăsit-o.

Toţi oamenii din satul Serboteşti au rămas înmărmuriţi când poliţiştii au descoperit rămăşite carbonizate din trupul bebeluşului. Tânăra, mamă a doi copii în vârstă de 2 şi 6 ani, a rămas însărcinată în urma unei aventuri. Din acest motiv, soţul ei a cerut divorţul si a plecat la munca în străinătate. Femeia nu a vrut să recunoască niciun moment sarcina, conform RTV.net.

"Nu a recunoscut sarcina faţă de băiatul meu. La o săptămână după ce a plecat băiatul, a făcut prostia. Putea să îl lase, îl creşteam eu până la urmă", a spus soacra femeii.

Vecinii tinerei au bănuit că se întâmplase ceva pentru că femeia nu mai era însărcinată, dar nici copilul nu îl mai avea. "Am văzut-o că e însărcinată şi apoi am văzut-o fără burtă. Noi de unde să ştim ce a făcut? M-am gândit că a făcut ceva rău, dar nu puteam să bănuiesc... Nici prin minte nu mi-a trecut să facă aşa ceva", afirmat o localnică.

În cele din urmă, tânăra a recunoscut în fața anchetatorilor că a născut vinerea trecută şi că şi-ar fi incendiat pruncul în faţa casei, iar apoi l-a aruncat în toaletă. Medicii vor stabili, în urma necropsiei, dacă bebelușul s-a născut viu. Femeia ar putea fi acuzată de pruncucidere.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou