Imagini șocante, surprinse imediat după prăbușirea elicopterului SMURD

Mălina Andrei, 16 decembrie 2014, Ora 15:36

  • print
  • |
imagini-socante-surprinse-imediat-dupa-prabusirea-elicopterului-smurd-44819-1.jpg

Imagini filmate la scurt timp după prăbuşirea elicopterului, de către martori ajunşi la faţa locului, arată o cu totul altă faţetă a primelor momente după impact decât cele relatate de autorităţi, scrie realitatea.net.

Cel puţin unul din membrii echipajului elicopterului SMURD, prăbuşit ieri în lacul Siutghiol, era în viaţă la câteva clipe după momentul impactului. Aşa reiese dintr-o înregistrare video făcută de primii martori ajunşi pe malul lacului. În timp ce aceştia căutau ajutoare, din mijlocul apei se auzeau strigăte disperate de ajutor. Un bărbat, deocamdată nu se ştie dacă este vorba de pilot sau copilot, implora să fie salvaţi.

Potrivit datelor ROMATSA, elicopterul s-a prăbuşit în lacul Siutghiol la ora 16:16, la o distanţă de 500 de metri de mal.

„Elicopterul zbura în flăcări și fum", spune un martor.

„În momentul în care a luat contact cu apa s-a dat peste cap, s-a rupt coada și a intrat total la fund. După un minut, un minut și jumătate, au început să iasă la suprafață resturi", spune un alt martor, scrie Digi24.ro.

Martorii, care au sunat imediat la 112, povestesc că au văzut mai multe persoane în apă, cerând cu disperare ajutor.

„Vreo zece minute s-au auzit strigătele", povestește un martor.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou