INCREDIBIL! Mașini de poliţie burdușite cu varză. Vezi reacția Poliției Capitalei

Teodora Dumitru, 27 octombrie 2013, Ora 11:33

  • print
  • |
incredibil-ma-ini-de-politie-burdu-ite-cu-varza-vezi-reac-ia-poli-iei-capitalei-35243-1.jpg

Imagini incredibile au fost surprinse ieri de către un cititor al ziarului ATAC.

Două echipaje ale poliţiei bucureştene au fost fotografiate în timp ce transportau câteva zeci de kilograme de varză. În imagini se vede clar cum partea din spate a maşinilor este umplută până la refuz cu varză.

Reacția Poliției Capitalei

„Ieri a avut loc o acţiune a Secţiei 3 pe comerţul ilicit de produse. Colegii mei au efectuat o razie în mai multe pieţe ale Capitalei, iar ce a surprins telespectatorul sunt cantități însemnate de varză albă, care a fost confiscată deoarece persoana care o comercializa nu avea acte pentru acest lucru", a declarat Emilia Mihai, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, pentru Digi24.Purtătorul de cuvânt a adăugat că persoana respectivă a fost sancționată contravențional, iar varza a fost confiscată și predată unui centru de plasament.

„Au fost bunuri perisabile și au fost valorificate", a precizat Emilia Mihai.

„Acestea sunt autoturismele pe care le avem în dotare și cu acestea încercăm să ne facem treaba pe cât putem", a mai spus Emilia Mihai, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou