Lăsată să nască la ușa dispensarului

Cristian Blănuţă, 11 iulie 2013, Ora 11:12

  • print
  • |
lasata-sa-nasca-la-u-a-dispensarului-32383-1.jpg

O gravidă a născut la uşa dispensarului din localitatea Podu Iloaiei, judeţul Iaşi. Şi asta pentru că medicul de gardă nu s-a deranjat să iasă din cabinet, deşi femeia împreună cu soţul ei au sunat insistent la uşa centrului. Explicaţia medicului este uluitoare. Acesta spune că cei doi au apăsat pe soneria de la parter, iar el era la etaj şi nu a auzit nimic, conform România TV.

O femeie de 39 de ani, din Hârlău, judeţul Iaşi, a născut un băieţel la uşa Centrului de Permanenţă din localitatea Podu Iloaiei. Femeia, însoţită de soţul ei, a sunat insistent la uşa centrului, dar nu a deschis nimeni. Atunci, aceasta s-a aşezat lângă uşă şi în scurt timp a născut. Din fericire, în acel moment o asistentă medicală trecea prin zonă şi s-a oprit pentru a o ajuta pe femeie să nască, scrie bzi.ro.

Doctorul de gardă, Dan Daschievici, care se afla în cabinetul de la etaj, a spus că femeia trebuia să apese pe al doilea buton ca să audă soneria. Chiar dacă la uşa centrului era agitaţie şi gălăgie, medicul tot nu a coborât. Acesta a spus că a deschis geamul, însă nu a văzut decât trei poliţişti care se uitau la magazinul de vizavi.


"La uşă sunt două butoane. Unul pentru etaj, altul pentru parter. Ei au sunat pe butonul de la parter şi nu se aude la etaj. Aici este scandal şi gălăgie şi când nu naşte cineva. Iar eu nu cobor. Am deschis geamul şi nu se vedea nimic la uşă. Erau trei poliţişti care se uitau înspre magazin. Când am coborât eu, femeia născuse, stătea în maşina soţului. Era o asistentă lângă ea. Un bărbat, care era şi el acolo, nu mi-a dat voie să intervin. Copilul era în ambulanţa SMURD de aici de la Podu Iloaiei", a declarat dr. Dan Daschievici.


Femeia şi copilul au fost transportaţi de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Iaşi, la Maternitatea Cuza Vodă, fiind în afara oricărui pericol.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou