Best Dental

Mesaj ȘOCANT trimis de ORANGE unei cliente

Valeriu Daniel, 30 mai 2014, Ora 10:59

  • print
  • |
mesaj-ocant-trimis-de-orange-unei-cliente-40612-1.jpg

Emma Townsend, în vârstă de 23 de ani, a primit un mesaj greu de imaginat că ar fi putut fi trimis de către angajații Orange.

Pentru că nu şi-a achitat factura, femeia a primit din partea Orange mesajul: „Eşti atât de patetică! Nu-ţi plăteşti factura şi dai vina pe alte persoane. Eşti atât de patetică!"

După ce prietenul ei, Carwyn , în vârstă de 24de ani, a sunat la Serviciul Clienţi Orange, din Marea Britanie, cu privire la cele 110 lire restante, angajații Orange au luat măsuri.

La o zi după acea convorbire, femeia a primit mesajul care a lăsat-o fără reacţie.

„Când am citit textul mesajului, am fost în stare de şoc! Nu mi-a venit a crede că cineva de la orange poate trimite un asemenea mesaj, mai ales că persoanele de la serviciul clienţi sunt acolo pentru a ne ajuta. A fost la limita agresiunii şi este dezgustător!", a spus Emma Townsend.

Purtătorul de cuvânt al Orange a cerut scuze femeii pentru cele întâmplate: „Ne cerem scuze fără rezerve doamnei Townsend pentru textul primit. Investigăm cele întâmplate şi se vor lua măsurile adecvate."

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:48