O femeie din Suceava şi-a vândut religia pentru o vacă bălţată

Valeriu Daniel, 16 aprilie 2013, Ora 14:52

  • print
  • |
o-femeie-din-suceava-si-a-vandut-religia-pentru-o-vaca-baltata-30247-1.jpg

Principala ţintă a americanilor amish, stabiliţi în urmă cu 15 ani în satul Pătrăuţi, judeţul Suceava, este să convingă cât mai mulţi moldoveni să se convertească.

Pentru a-şi atinge cât mai rapid ţinta, familiile de americani amish, conduse de Titus Miller, îi ademenesc pe creştinii ortodocşi cu alimente, cu bani, animale, cu un tractor, cu un petic de pământ sau cu haine.

Potrivit Libertatea, pentru că s-a lepădat de religia ortodocsă, o femeie a primit în schimb o vacă bălţată. Maria Burduja este printre cele mai sărace din sat. Femeia are 12 copii, cel mai mic are două luni, iar cel mai mare 13 ani. S-a născut ortodoxă, dar a trecut în comunitatea amish pentru a primi ajutor. Răsplata lui Titus Miller? O vită!

"Americanii, să le dea Dumnezeu sănătate, mi-au dat în luna februarie o vacă. Acum, a făcut şi un viţel. Ne-a fost de mare ajutor animalul asta. Toată familia mea se hrăneşte cu lapte", povesteşte Maria Burduja.

Comuna Pătrăuţi este acum împărţită în două tabere. Pe de o parte sunt românii care nu s-au lăsat momiţi să-şi lase religia ortodoxă pentru o viaţă mai bună, de cealaltă parte, sunt românii amish care au primit la schimb alimente, animale sau lucruri cu care îşi pot întreţine familiile, scrie Libertatea.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou