O judecătoare studia dosarele goală pușcă pe pervazul biroului

Cristian Blănuţă, 16 iunie 2013, Ora 14:03

  • print
  • |
o-judecatoare-studia-dosarele-goala-pu-ca-pe-pervazul-biroului-31690-1.jpg

O judecătoare din Bosnia şi Herţegovina a fost suspendată din funcţie, după ce a fost surprinsă în ipostaze compromiţătoare la birou, notează RTV.

Femeia a fost fotografiată dezbrăcată în birou, în timp ce făcea gimnastică, dansa în dreptul geamului, scrie webpark.ru.

În imagini se poate vedea cum judecătoarea stă întinsă pe spate pe pervazul ferestrei şi citeşte un dosar, în timp ce se şi bronzează. După asta, femeie execută şi câteva mişcări de aerobic. Ea nu pare deranjată de faptul că este complet goală.
Judecătoarea a fost suspendată, iar o anchetă disciplinară a fost deschisă. În luna mai în presă au apărut mai multe poze ce înfăţişează judecători ai Curţii Supreme surprinşi goi în birouri.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou