Șocant! I-au tăiat capul, i-au scos ochii și i-au smuls limba

Cristian Blănuţă, 30 octombrie 2013, Ora 19:35

  • print
  • |
ocant-i-au-taiat-capul-i-au-scos-ochii-i-i-au-smuls-limba-35390-1.jpg

Jucătorul brazilian Joao Rodrigo a fost omorât în noaptea de luni spre marţi. Cei care l-au ucis i-au tăiat capul, i-au scos ochii şi i-au smuls limba.

Joao Rodrigo a început să joace fotbal la nivel de profesionişti în 1996, pe când avea 19 ani, el fiind legitimat la gruparea Bangu, după ce trecuse pe la Olimpia, Nacional, dar şi prin Europa, pe la suedezii de la Öster.

Acum avea 35 de ani, a spus adio fotbalului, iar luni noapte se afla într-un restaurant din districtul Realengo, din Rio de Janeiro. După ce a părăsit localul el a fost răpit de câţiva necunoscuţi, însă nimeni nu a observat acest lucru, scrie rtv.net. Soţia sa, care era obişnuită ca Rodrigo să lipsească nopţile de-acasă, a auzit ceva zgomote ciudate în jurul locuinţei, în jurul orei 04.30, marţi dimineaţa, iar când a ieşit să vadă ce este s-a îngrozit.
Pe verandă era aruncat capul soţului său, fostul fotbalist Joao Rodrigo, căruia îi fusesesă scoşi ochii şi tăiată limba.


Potrivit rapoartelor preliminare s-ar părea că este vorba de o răzbunare a mafiei traficanţilor de droguri, soţia sa fiind cadru activ în poliţia militară şi lucrând din greu în ultimii ani pentru stârpirea acestui flagel.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou