Parintele Calistrat Chifan a povestit că s-a întâlnit cu diavolul! "Mititel, negru, cu pălărie pe cap, mie mi s-a părut că fumează"

Anca Bratu, 15 decembrie 2022, Ora 18:11

  • print
  • |
parintele-calistrat-chifan-a-povestit-ca-s-a-intalnit-cu-diavolul-mititel-negru-cu-palarie-pe-cap-mie-mi-s-a-parut-ca-fumeaza-47157-1.jpg

Părintele Calistrat Chifan a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Preotul de la Mănăstitrea Vlădiceni, din județul Iași, a povestit că s-a întâlnit cu divaolul. Duhovnicul a dat toate detaliile despre întâmplarea care l-a marcat. Cum l-a descris slujitorul lui Dumnezeu pe cel care, încă din cele mai vechi timpuri, se spune că este vinovat pentru tot răul din lume, spynews.ro.

De curând, Părintele Calistrat Chifan a vorbit despre întâlnirea pe care a avut-o cu diavolul. Duhovnicul a povestit că, în tinerețe, a avut parte de o experiență ciudată pe care nu și-o poate explica nici acum, dacă ar fi nevoie să o explice. Totul s-a întâmplat când trecuse de clasa a șaptea. 

Părintele Calistrat Chifan a făcut dezvăluiri cutremurătoare și a vorbit despre întâlnirea pe care a avut-o cu ... diavolul.

"Cred că eram trecut de clasa a șaptea și venind un vagon de marfă din Banat, cum se duceau moldovenii să lucreze în agricultură prin Ialomița, prin Bărăgan, prin Timișoara și când primeau la sfârșit arenda aia, în loc să le dea bani, le dădea furaje.(...) Eu aveam un lucru, pe care îl știam de când sunt eu copil: dacă cântă cocoșul noaptea, nu trebuie să te temi. Adică în momentul când cântă cocoșul, dracii fug și se sperie. Cruce la gât aveam, aveam așa un fel de scurtătură în mână, trebuia să trec peste un deal, peste o margine de pădure, peste un câmp pustiu, pe lângă un cimitir, nu mă impresioanau, n-aveam nicio treabă.", își începe părintele povestea.

Acesta spune că a plecat de acasă cântând și fluierând, iar la un moment dat a auzit cântând un cocoș la un vecin. A trecut apoi pe lângă un cimitir, a ajuns la un vârf de deal și când a ajuns la un pom bătrân, mare, acolo stătea un om cam de vreun metru.

"Mititel, negru, cu pălărie în cap, mie mi s-a părut că fumează. Am dat „bună dimineața", ăla nu a răspuns, dar cât am trecut eu vreo 2 kilometri, el la câțiva pași în spatele meu. Eu am grăbit ușor pasul, l-a grăbit și el. Am făcut cruce cu limba, am zis Tatăl nostru, m-am luat de-o grijă, am coborât pe o vale, am intrat pe ulița satului, el după mine. Când am ajuns în dreptul la mătușa mea și era bec afară, nu l-am mai văzut. Și atunci am zis: „Fii atent, Sarsailă, cum m-a păzit el tot drumul", dar nu a avut ce să-mi facă. Și când intru la mătușa mea îi zic: „Hai, sculați-vă! Luați caii și căruța și hadeți că-i venit vagonul." - „Tu ești nebun? Unde umbli noaptea așa aiurea? Abia e 12 jumătate." De abia atunci mi-am dat seama, că eu umblam în împărăția lui. Adică exact când umblă el și poartă duhurile.", a mărturisit părintele Calistrat Chifan, potrivit bizilive.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou