Româncă găsită decapitată la Paris

Dan Alexandru, 10 decembrie 2013, Ora 09:28

  • print
  • |
romanca-gasita-decapitata-la-paris-36642-1.jpg

O româncă în vârstă de numai 20 de ani, care era plecată la muncă în Franţa, a fost găsită decapitată şi mutilată într-o pădure de la marginea Parisului.

Mama tinerei a leşinat atunci când poliţiştii gălăţeni le-au adus fotografiile trimise de Interpol, cu fiica lor, decapitată şi mutilată. Părinţii şi-au recunoscut copilul după un tatuaj de pe braţ.

Fiica lor fusese ucisă, apoi abandonată într-o pădure dintr-o suburbie a Parisului. Poliţiştii francezi nu l-au identificat deocamdată pe ucigaşul româncei.

Tânăra plecase să lucreze în străinătate ca să le trimită bani celor doi copii ai ei: o fetiţă de 5 ani şi un băiat de 1 an. Copiii au rămas acum fără ambii părinţi, pentru că tatăl i-a părăsit mai demult.

După toată nenorocirea, oamenii nu ştiu nici măcar dacă îşi vor putea aduce fiica în ţară. Repatrierea costă 4000 de euro, bani pe care familia fetei nu are de unde să îi facă rost. Speră că oameni cu suflet îi vor ajuta să-şi aducă fata acasă.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou