S-a găsit și piciorul drept al femeii tranșate de violatorul criminal

Cristian Blănuţă, 6 iunie 2013, Ora 12:51

  • print
  • |
s-a-gasit-i-piciorul-drept-al-femeii-tran-ate-de-violatorul-criminal-31351-1.jpg

Piciorul drept al femeii ucise şi tranşate de către Florin Mînzăraru a fost văzut în apropierea acumulării Zăvoiu de către un angajat de la acest baraj, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii, conform RTV.

Potrivit Mediafax, piciorul drept al femeii ucise, Iuliana Neblea, de 36 de ani, din comuna Valea Mare, era singura parte a cadavrului care lipsea, după ce poliţiştii şi pompierii militari au descoperit în râul Argeş trunchiul victimei, piciorul stâng, mâna stangă şi mâna dreapă şi capul acesteia. Anchetatorii spun însă că unele dintre acestea nu sunt complete, lipsind anumite fragmente.
Cadavrul victimei, fără cap, mâini şi picioare, a fost găsit de un cioban, în 25 mai, în râul Argeş, în localitatea dâmboviţeană Petreşti, satul Ioneşti. Femeia, Iuliana Neblea, în vârstă de 36 de ani, era divorţată, lucra la o fabrică de pâine din Topoloveni şi făcea zilnic naveta din localitatea Valea Mare din Dâmboviţa, unde locuia împreună cu concubinul ei.
Ulterior, în 30 mai, Florin Mînzăraru, de 37 de ani, din oraşul argeşean Topoloveni, eliberat din penitenciar în luna aprilie, unde a executat o pedeapsă cu închisoarea pentru viol, a fost reţinut ca principal suspect în cazul uciderii femeii. Bărbatul, care este acuzat că a violat-o, ucis-o şi tranşat-o pe femeie, a fost arestat preventiv, printr-o decizie luată de Tribunalul Bucureşti.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou