S-a sinucis la 15 ani din cauza pistruilor și a părului roșcat

Cristian Blănuţă, 28 noiembrie 2013, Ora 15:07

  • print
  • |
s-a-sinucis-la-15-ani-din-cauza-pistruilor-i-a-parului-ro-cat-36350-1.jpg

Doi părinţi din Marea Britanie trăiesc coşmarul vieţii lor după ce, în urmă cu aproape un an, fiica lor de 15 ani a fost găsită moartă într-o pădure din apropierea casei.

Helena Farrell a fost găsită moartă, în luna ianuarie 2013, într-o pădure din Cumbria, Marea Britanie. Poliţia nu a reuşit nici până acum să rezolve cazul, însă tatăl fetei este convins că aceasta şi-a pus capăt vieţii după ce a fost permanent discriminată din cauza aspectului ei: păr roşcat şi pistrui pe faţă.

"Oamenii trebuie să înţeleagă un lucru: cuvintele lor jignitoare pot provoca traume adânci şi îi pot determina pe cei mai slabi de înger să se sinucidă. Fiica mea Helena a decis să-şi ia viaţa pentru că nu a mai făcut faţă insultelor ", a declarat tatăl îndurerat.

Din ziua în care a fost găsită moartă, tatăl fetei încearcă în fiecare zi să îi păstreze vie memoria, scrie rtv.net. "De-a lungul timpului am încercat cu disperare să o ajutăm să îşi revină din depresiile în care intra adesea şi care i-au întunecat personalitatea jovială. Familia mea suferă enorm din cauza celor întâmplate", a mai spus bărbatul.

Acum, tatăl fetei organizează mereu campanii sociale prin intermediul cărora luptă împotriva discriminării persoanelor cu părul roşcat. Acesta crede că tinerii au învăţat să insulte şi să urască persoanele cu tenul pistruiat şi părul roşu de la filmul american "South Park". Prin intermediul serialului, tinerii sunt încurajaţi să-i pună la colţ pe cei care sunt altfel decât ei.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou