Best Dental

Scafandrii au găsit lângă epava avionului AirAsia cinci cadavre ale pasagerilor cu centurile de siguranţă puse

Mălina Andrei, 22 ianuarie 2015, Ora 10:31

  • print
  • |
scafandrii-au-gasit-langa-epava-avionului-airasia-cinci-cadavre-ale-pasagerilor-cu-centurile-de-siguranta-puse-45278-1.jpg

Scafandrii indonezieni care caută victimele şi epava avionului AirAsia care s-a scufundat în Marea Java au găsit cinci cadavre ale pasagerilor cu centurile de siguranţă puse, în apropierea epavei, relatează AFP.

"Scafandrii noştri au descoperit cinci cadavre îngropate în noroi, în apropiere de fuzelajul avionului", a declarat pentru AFP un oficial indonezian de la Agenţia de căutare şi salvare, adăugând că pasagerii aveau "încă centurile de siguranţă puse".

"Credem că au fost aruncaţi din fuzelajul care se află la 50 sau 100 de metri distanţă", a declarat el.

"Scafandrii nu au ajuns încă la fuzelaj, în măsura în care vizibilitatea este de doar un metru sau doi" pe fundul mării, a adăugat el.

Trei cadavre au fost recuperate şi aduse pe nava de război indoneziană Banda Aceh, în timp ce alte două erau pe punctul de a fi aduse, a precizat oficialul.

Doar 58 de cadavre au fost recuperate până în prezent, operaţiunile fiind deseori împiedicate de condiţiile meteorologice nefavorabile.

Epava avionului a fost reperată pe fundul mării săptămâna trecută de o navă de război.

Cutiile negre - care înregistrează datele de zbor şi conversaţiile piloţilor - au fost deja recuperate şi în prezent sunt analizate de anchetatori, ce urmează să prezinte un raport preliminar la 28 ianuarie.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:16