Best Dental

SI a executat un tânăr arab israelian acuzat de spionaj

Mălina Andrei, 11 martie 2015, Ora 10:34

  • print
  • |
si-a-executat-un-tanar-arab-israelian-acuzat-de-spionaj-45891-1.jpg

Gruparea Statul Islamic (SI) a difuzat marți o înregistrare video despre care susține că este execuția de către un tânăr a unui arab israelian acuzat de spionaj în favoarea serviciilor secrete israeliene, transmite AFP, citat Agerpres.

Identificat ca Muhammad Said Ismail Musallam, ostaticul este acuzat se militanții SI că s-a dat drept luptător străin jihadist atunci când s-a alăturat jihadiştilor, în Siria și că ulterior a mărturisit că este un spion din cadrul Mossadului.

Israelul şi familia tânărului în vârstă de 19 ani au dezmințit această informație.

Înregistrarea cu executarea lui Musallam nu a fost confirmată din surse independente.

În imagini apare un băiat, în vârstă de aproximativ 12 ani, însoţit de către un jihadist care vorbeşte franceză. Acesta lansează ameninţări la adresa evreilor din Franţa, după care băiatul îl împuşcă pe tânărul evreu arab îmbrăcat într-un combinezon portocaliu.

Muhammad Said Ismail Musallam a dispărut după ce a plecat ca turist în Turcia, în 2014. Ulterior, o revistă online care are legături cu SI a publicat un interviu în care tânărul declara că a fost trimis de către Israel să se infiltreze în organizaţie, ceea ce a reprezentat un indiciu că el a fost capturat de gruparea Statul Islamic, relatează BBC.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:39