SI a executat un tânăr arab israelian acuzat de spionaj

Mălina Andrei, 11 martie 2015, Ora 10:34

  • print
  • |
si-a-executat-un-tanar-arab-israelian-acuzat-de-spionaj-45891-1.jpg

Gruparea Statul Islamic (SI) a difuzat marți o înregistrare video despre care susține că este execuția de către un tânăr a unui arab israelian acuzat de spionaj în favoarea serviciilor secrete israeliene, transmite AFP, citat Agerpres.

Identificat ca Muhammad Said Ismail Musallam, ostaticul este acuzat se militanții SI că s-a dat drept luptător străin jihadist atunci când s-a alăturat jihadiştilor, în Siria și că ulterior a mărturisit că este un spion din cadrul Mossadului.

Israelul şi familia tânărului în vârstă de 19 ani au dezmințit această informație.

Înregistrarea cu executarea lui Musallam nu a fost confirmată din surse independente.

În imagini apare un băiat, în vârstă de aproximativ 12 ani, însoţit de către un jihadist care vorbeşte franceză. Acesta lansează ameninţări la adresa evreilor din Franţa, după care băiatul îl împuşcă pe tânărul evreu arab îmbrăcat într-un combinezon portocaliu.

Muhammad Said Ismail Musallam a dispărut după ce a plecat ca turist în Turcia, în 2014. Ulterior, o revistă online care are legături cu SI a publicat un interviu în care tânărul declara că a fost trimis de către Israel să se infiltreze în organizaţie, ceea ce a reprezentat un indiciu că el a fost capturat de gruparea Statul Islamic, relatează BBC.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou