Best Dental

ȘOCANT: Cădeau oameni din CER!

Cristian Blănuţă, 18 iulie 2014, Ora 18:46

  • print
  • |
socant-cadeau-oameni-din-cer-41867-1.jpg

Resturile avionului prăbușit în Ucraina s-au întins pe o rază de 15 km! Cadavre și bucăți din avion au căzut în câteva sate ucrainene.

Locuitorii dintr-un sat din zona în care s-a prăbuşit zborul MH17 joi afirmă că au crezut iniţial că localitatea este "bombardată", relatează BBC News online.

"Am auzit un zgomit, ca o explozie", a declarat Alla, o locuitoare din satul Rasîpnoie. "Am crezut că suntem bombardaţi. Dar, când am fugit afară, am văzut o parte dintr-un avion căzând peste casa noastră", a continuat ea.

"Erau părţi de avion în curte şi diferite hârtii", şi-a amitit ea.

Alţi locuitori din satul ucrainean au spus că au văzut "oameni căzând din cer".

Unul dintre ei, Nikolai, a declarat că "se auzea un huruit foarte puternic de avion, după care s-a auzit o bubuitură, apoi au început să cadă oameni din cer".

"Apăreau oameni direct din nori. Apoi a apărut şi fuzelajul avionului şi a căzut acolo, la aproximativ 50 de metri de aici", a declarat acesta.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:15