ȘOCANT. JAF cu focuri de armă la locul tragediei din Ucraina

Cristian Blănuţă, 19 iulie 2014, Ora 14:56

  • print
  • |
socant-jaf-cu-focuri-de-arma-la-locul-tragediei-din-ucraina-41880-1.jpg

Conform jurnaliştilor ajunşi la locul unde a căzut avionul malaezian, rebeli beţi caută obiecte de valoare, fură bani şi cărţi de credit, în timp ce trag focuri de avertisment în aer.

Numeroşi jurnalişti atrag atenţia că mai mulţi separatişti proruşi, aflaţi în stare de ebrietate, trag focuri de armă în aer şi blochează accesul experţilor internaţionali la locul prăbuşirii avionului malaysian în timp ce fură obiecte de valoare ale pasagerilor decedaţi, potrivit Daily Mail, citat de rtv.net.

Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa a anunţat că echipele sale au reuşit să ajungă la locul prăbuşirii avionului, dar nu pot securiza perimetrul pentru că sunt oprite de separatişti.

Mai mult, un insurgent a fost văzut cum a sustras un binoclu din bagajul unui turist englez ca apoi să îl arunce, după ce a descoperit că este stricat.

Aparatul Boeing-777, care zbura pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur, s-a prăbuşit joi, în apropiere de localitatea ucraineană Grabovo, situată la circa 50 de kilometri de oraşul Doneţk. Toate cele 298 de persoane aflate la bord şi-au pierdut viaţa.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou