Star rock, răpit, bătut, aruncat în fața trenului

Cristian Blănuţă, 20 august 2013, Ora 16:03

  • print
  • |
star-rock-rapit-batut-aruncat-in-fa-a-trenului-33467-1.jpg

Poliţia din Michigan investighează cazul muzicianului Alex Band, solistul trupei rock The Calling, care susţine că doi bărbaţi l-au răpit, l-au bătut şi apoi l-au aruncat pe o şină de cale ferată, weekendul trecut.

Alex Band, în vârstă de 32 de ani, a spus autorităţilor din oraşul Lapeer din Michigan că a fost jefuit atunci când ieşea din camera sa de hotel, în drum spre un mic magazin din apropiere, la primele ore ale dimineţii de duminică, potrivit Mediafax.

"Victima, un membru al trupei The Calling, spune că a fost forţat de doi bărbaţi să intre într-o dubiţă albastră, între orele 03.00 şi 04.00. Victima spune că a fost lovită, jefuită şi abandonată pe o altă stradă, înainte de a fi transportată la secţia de urgenţe a spitalului local de un alt membru al trupei, unde a primit îngrijiri medicale şi apoi a fost externa", afirmă poliţia din Lapeer într-un comunicat oficial.

Agentul de presă al trupei The Calling a descris incidentul într-o declaraţie de presă: "După ce a participat la Lapeer Days Festival, cântăreţul a fost răpit după concert, în timp ce se îndrepta spre un mic magazin din apropiere. Alex a fost prins de tricou, a fost lovit din spate şi şi-a pierdut echilibrul. A fost bătut cu un baston de poliţie şi ameninţat cu un pistol de răpitori, care i-au cerut «banii de la Hollywood ai trupei»". După ce a ripostat, Alex Band a fost împins într-un colţ al dubiţei, iar agresorii l-au ameninţat din nou cu pistolul. «Nu mă ucideţi, sunt pe cale să devin tată», le-a spus rockerul, însă atacatorii l-au bătut din nou, înainte de a-i spune: «Noi nu ucidem taţi», iar apoi l-au aruncat pe o şină de cale ferată din Lapeer. Alex a suferit o fractură la coloana vertebrală, a avut nevoie de 15 copci la nivelul feţei, are trei dinţi sparţi şi vânătăi pe coaste şi abdomen provocate de loviturile cu bastonul de poliţie"

"Nu am crezut niciodată că fiul meu încă nenăscut va fi salvatorul meu. Sunt recunoscător că sunt încă în viaţă şi acum ştiu că destinul meu este să îmi interpretez din nou piesele în faţa fanilor mei", a declarat la rândul său Alex Band, citat de people.com.

În ciuda zvonurilor potrivit cărora incidentul ar fi fost provocat de "o situaţie care are legătură cu drogurile", muzicianul american a spus: "Îmi iau foarte în serios terapia de dezintoxicare. Am fost aproape de moarte din cauza acestei situaţii incredibile, iar acele zvonuri sunt categoric false".
Poliţia a lansat un apel public, cerând persoanelor care deţin informaţii despre acest caz să se prezinte la birourile sale pentru a le comunica. Trupa The Calling a susţinut un concert la Lapeer Days Festival, sâmbătă seară, de la ora 22.30 până la miezul nopţii. Înfiinţată în anul 2000, trupa The Calling a cunoscut succesul în anul următor cu piesa "Wherever You Will Go". Grupul s-a destrămat în 2005, însă s-a reunit de curând şi a lansat o versiune nouă a acestei piesei care l-a făcut celebru.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou