Teo Trandafir şi-a oripilat fanii

Anca Bratu, 29 iunie 2013, Ora 12:33

  • print
  • |
teo-trandafir-si-a-oripilat-fanii-32072-1.jpg

Teo Trandafir a apărut recent într-o ipostază de-a dreptul şocantă pentru admiratorii ei, care au şi taxat-o cu fel şi fel de comentarii.

"Aşa ceva nu se pune pe internet, pot vedea copiii", "Teo, fată, ce ai păţit?", "Maaaamaaaaaaaa!!! Ce-i astaaa??", "Ooo Teo, ai avut curajul să laşi, să ţi se facă asta???? baarrr, mi s-a făcut pielea de găina..", au fost câteva dintre comentariile postate de fanii vedetei la această poză.

Teo a a oferit o clarificare pe blogul ei, în postarea "Vatra. Veşnic Luminoasă".

"Aș vrea să fim clari în legătură cu viaţă pe cont propriu și ratingul la televiziune. Când n-ai pe nimeni în spate, iți cam trebuie rating, ca să nu te dea afară. Simplu. Și da, de dragul lui am am mers pe becuri aprinse, mi-am pus șerpi de gât, am pus tarantule pe față, am făcut pe dracu-n patru...", a scris Teo, lăsând să se înţeleagă că toate acţiunile ei controversate din timpul emisiunilor au fost făcute de dragul raitingului.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:37
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou