Tragedia unei tinere actriţe din "Abracadabra". Se zbate între viaţă şi moarte, pe patul de spital

Anca Bratu, 11 martie 2013, Ora 19:23

  • print
  • |
tragedia-unei-tinere-actrite-din-abracadabra-se-zbate-intre-viata-si-moarte-pe-patul-de-spital-29778-1.jpg

Michaela Niculescu, devenită celebră ca Mica din emisiunea "Abracadabra",  are grave probleme de sănătate.

După ce proiectul Abracadabra a luat sfârşit, toată lumea se aştepta ca Mica, aşa cum au făcut majoritatea colegilor ei, să urmeze o carieră în cinematografie sau televiziune, însă ea s-a concentrat pe Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine unde a avut rezultate excepţionale.

Michaela şi-a definitivat studiile la Oxford şi Viena, unde a obţinut doctoratul "summa cum laude". Ulterior tânăra a revenit în ţară unde a lucrat ca lector universitar şi apoi s-a angajat într-o companie multinaţională. Însă marea ei pasiune a rămas muzica şi ori de câte ori a avut ocazia a cântat cu bucurie.

În prezent se află internată la spitalul Fundeni unde se luptă pentru viaţa ei cu o boală necruţătoare, scrie Kanal D. Ea a fost diagnosticată cu o boală gravă la ficat şi se pare că şi plămânii i-au cedat. În momentul de faţă, Mica a fost intubată.

 „A fost decizia mea să nu continui. Ruxandra Ion chiar mi-a reproşat, ca o mamă, când ne-am văzut ultima oară, că n-am continuat pe acel drum. Nu-mi pare rău, pentru că am altă vocaţie. Cânt foarte mult, chiar sunt pe cale să-mi fac o formaţie", spunea Mica în 2011.

Cu toate că au apucat-o pe drumuri diferite, Mica se întâlnea des cu foştii săi colegi, fiind foarte apropiată şi de Marian Râlea. „Este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Îl admir enorm şi m-a ajutat foarte mult să fac alegeri în viaţă. Când eram în dilemă, dacă să fac teatru sau nu, mi-a zis: «tu eşti o fiinţă foarte inteligentă, dar eu cred că n-ar trebui să faci, pentru că actoria e o meserie ingrată». El este un om foarte responsabil şi ştiu că şi-a asumat responsabilitatea afirmaţiei sale. Şi a intuit foarte bine", spune Mica.

„Sunt foarte mulţumit de ei. Nu i-am considerat niciodată elevi, am fost cu toţii foarte buni prieteni. Cea mai mare izbândă a mea în ceea ce-i priveşte este că, în afară de Dănuţa, m-au ascultat când le-am spus să nu se facă actori", a spus amuzat Marian Râlea.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou