TRAGEDIE. Femeie înjunghiată de soţ, la locul de muncă

Dan Alexandru, 6 ianuarie 2014, Ora 13:05

  • print
  • |
tragedie-femeie-injunghiata-de-sot-la-locul-de-munca-37107-1.jpg

O femeie de 48 de ani a fost înjunghiată luni dimineaţa de soţul ei. Bărbatul are 59 de ani şi a făcut acest gest necugetat pe fondul unei gelozii mai vechi. Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca, însă medicii spun că starea ei este gravă.

O femeie a fost înjunghiată de soţ, luni, pe holul instituţiei la care lucrează, în cartierul Vitan, aceasta fiind transportată la Spitalul Floreasca. În urma unei discuţii aprinse, bărbatul a venit după femeie la locul de muncă unde a înjunghiat-o de mai multe ori.

Potrivit Poliţiei Capitalei, incidentul s-a petrecut pe holul unei firme unde femeia lucra ca secretară. Victima a fost înjunghiată în zona omoplatului drept.
În scurt timp, soţul femeii a fost reţinut şi este audiat la Secţia 11. Agresorul are 59 de ani şi şi-a înjunghiat soţia pe fondul unei crize de gelozie. Cei doi se certaseră de sărbători şi erau în pragul despărţirii. Agresorul nu a părut intimidat nici de poliţie şi nici de presă.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou