Trei crime într-o săptămână la Cluj

Alin Cătălinoiu, 8 decembrie 2013, Ora 17:45

  • print
  • |
trei-crime-intr-o-saptamana-la-cluj-36600-1.jpg

Duminică, 8 decembrie, în jurul prânzului, un clujean a fost găsit mort în propria casă

Poliţiştii clujeni cercetează cazul unui bărbat găsit mort la domiciliu. Criminaliştii bănuiesc că bătrânul ar fi avut parte de o moarte violentă ţinând cont de la urmele de pe corpul acestuia.

Poliţişti clujeni au fost anunţaţi azi, în vremea prânzului, că un bătrân de 85 de ani, din satul Câţcău, a fost găsit mort în locuinţa sa. La faţa locului s-au dus poliţişti, medicul legist şi un criminalist. Din primele concluzii reiese că moartea bărbatului de 85 de ani ar fi fost violentă, pe corpul acestuia fiind leziuni.

În funcţie de concluziile raportului de expertiză medico-legală şi de probele administrate în cauză se va stabili cu exactitate încadrarea juridică a faptei.

Acest caz de crimă este al treilea din judeţul Cluj după cel de acum câteva zile când un cioban de 32 de ani a omorât o femeie de 58 de ai pentru 34.000 de lei şi când două femei au fost găsite moarte într-o casă din Bonţida. Aceasta în condiţiile în care Inspectoratul judeţean de Poliţie declara, în urmă cu câteva săptămâni, că judeţul Cluj este unul sigur.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou