Turistă din autocarul morții: "Am văzut cum au fost spulberați!"

Cristian Blănuţă, 27 iunie 2013, Ora 20:21

  • print
  • |
turista-din-autocarul-mor-ii-am-vazut-cum-au-fost-spulbera-i-32035-1.jpg

Mihaela Niculescu este unul dintre turiştii supravieţuitori ai tragicului accident din Muntenegru. Ţintuită pe un pat de spital, femeia a povestit, într-un interviu acordat România TV, scenele dramatice prin care a trecut imediat după producerea accidentului.

Mihaela Niculescu se afla în spatele autocarului şi i-a văzut pe ceilalţi turişti cum au zburat prin parbriz, când autocarul de 25 de tone se lovea de stânci. Turista norocoasă a fost salvată însă de crengile copacilor şi de nişte muntenegreni inimoşi, care au sărit imediat în râpă şi s-au luptat pentru vieţile românilor.
"După ce s-a izbit de parapet, am văzut cum se sparg geamurile de la parbriz şi cei din faţă au început să fie spulberaţi, ridicaţi de pe scaune şi eu nu ştiu cum am ieşit din autocar, şi m-am trezit în nişte pomi", a povestit femeia.
"Mii de mulţumiri celor din Muntenegru, datorită lor suntem aici în viaţă şi celor de aici, care cu tot devotamentul au avut grijă de noi şi ne tratează cu cea mai mare grijă", a continuat Mihaela.
Românca supravieţuitoare a povestit clipele de coşmar care au urmat după ce autocarul s-a izbit de stânci.
"Când m-am trezit în pom, am început să strig şi la scurt timp s-au auzit drujbele, veneau să taie pomii ca să-şi caute loc şi am fost luată pe o targă şi dusă cu ambulanţa la spital. Am fost singură în ambulanţă. Pe fiecare cum îi scotea îi ducea la spital într-o viteză nemaipomenită. N-am putut să-mi explic, m-am gândit că poate şi ceilalţi vor fi salvaţi şi ne vom întâlni cu toţii la spital", spune femeia.
Mihaela a reuşit să telefoneze familia pentru a-i anunţa că este în viaţă. Ea spune că personalul medical din Muntenegru i-au tratat cum nu se putea mai bine.
"În spital a fost o doamnă care a avut telefonul la dânsa şi aşa am putut să anunţ că sunt în viaţă şi să stea liniştiţi", a declarat victima accidentului din Muntenegru.
Deşi a trăit clipe de coşmar în Muntenegru, românca s-ar mai întoarce în această ţară pentru a vizita oamenii care au salvat-o.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:37
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou