Un angajat CFR i-a arătat penisul unei fetiţe de 10 ani

Radu Tudor, 7 decembrie 2013, Ora 19:22

  • print
  • |
un-angajat-cfr-i-a-aratat-penisul-unei-fetite-de-10-ani-36591-1.jpg

Un şef de manevră din Iaşi a fost trimis în judecată după ce a comis un gest obscen în tren, fiind acuzat de procurori de corupţie sexuală.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, fapta s-ar fi petrecut în perioada premergătoare Crăciunului de anul trecut. Pe 22 decembrie, familia victimei a venit la Iaşi, împreună cu o altă fiică de 12 ani, pentru a face cumpărăturile de Sărbători. Cei doi părinţi au ajuns la tren la orele după amiezei însă şi-au dat seama că au uitat să mai cumpere câteva lucruri. Au lăsat cele două fetiţe să stea în tren şi au mers înspre oraş. Victima de 10 ani a mers la un moment dat la toaletă, unde s-a întâlnit cu şeful de manevră Dumitru Băetu.

Potrivit procurorilor, acesta, "s-a descheiat la pantaloni, şi-a scos organul genital afară întrebând-o pe minoră dacă-i place după care a început să o mângâie în zona pieptului. Speriată de aceste gesturi, minora a fugit la sora sa căreia i-a relatat plângând tot ce se întâmplase, timp în care acestea s-au uitat înapoi înspre scările vagonului şi l-au văzut pe acel bărbat stând lângă scări şi privind înspre ele", se arată în rechizitoriu. Victima a mers repede către sora iar cele două au sunat părinţii pentru a le poveste cele întâmplate.

"Mama minorelor declară că a vorbit la telefon cu fata mai mare ce i-a relatat speriată cum că sora ei plânge deoarece atunci când a mers la toaleta din vagon a fost acostată de un bărbat care a pipăit-o în zonele intime, şi-a scos organul sexual din pantaloni vrând s-o oblige să-l atingă şi adresându-i întrebări obscene", se mai arată în documentul citat.

Dumitru Băetu nu a recunoscut fapta. El a declarat că, în ziua respectivă, în jurul orei 15.30, s-a urcat în garnitura trenului pentru a merge la toaletă. Acesta a precizat însă că a urinat fără a mai intra în grupul sanitar motivând acest lucru pe seama îmbrăcămintei groase şi a faptului că era întuneric.

"Învinuitul precizează că după ce s-a încheiat la pantaloni, a văzut ceva mişcându-se în partea de sus a vagonului etajat, dar nu poate preciza ce era în acel loc, după care a coborât din tren, a traversat liniile de cale ferată şi a mers la cabina cu vestiare apoi în staţia CFR Iaşi în vederea continuării atribuţiilor de serviciu", se mai arată în rechizitoriu.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou