Un bărbat cere să fie eutanasiat

Cristian Blănuţă, 11 octombrie 2013, Ora 17:20

  • print
  • |
un-barbat-cere-sa-fie-eutanasiat-34860-1.jpg

Gest disperat al unui bătrân din Reşiţa. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a rămas fără locuinţă în urma unei explozii, iar acum cere dreptul de a fi eutanasiat.

Situaţia disperată în care se află l-a determinat pe bărbatul de 60 de ani să îşi ceară eutanasierea. În trecut, bărbatul a lucrat ca şofer de autobuz, însă din cauză că s-a îmbolnăvit de diabet a fost nevoit să se pensioneze pe caz de boală.

La 1 octombrie, atât el, cât şi familia lui au rămas fără acoperiş deasupra capului. Autorităţile i-au mutat într-un internat. Viaţa bărbatului este cu atât mai dificilă cu cât starea lui de sănătate îi impune un regim de viaţă sănătos şi bogat în alimentaţie. Cum nu are nimic din acestea bărbatul s-a decis să depună cerere la primărie pentru a fi eutanasiat.

"Apartamentul meu nu a fost afectat, dar nu ne mai dă voie să locuim acolo. Am fost să luăm câte o haină pe fugă, cu poliţia la uşă. Asta este problema, stau la cămin. Condiţiile sunt bune aici, dar pentru un om sănătos. Nu pot să îmi fac un ceai, sunt bolnav de diabet, patru injecţii pe zi fac. Eu am 60 de ani, am muncit o viaţă şi am adunat lucru cu lucru şi acum să rămân boschetar, copii să nu aibă unde să se ducă, să rămână prin canale. Am vorbit cu nevasta, este de acord, iar copii vor fi şi ei de acord cu mine, să fiu eutanasiat", a spus la România TV, Ion Boureanu, omul care vrea să fie eutanasiat.


Pe 1 octombrie 16 familii au rămas pe drumuri după ce apartamentele lor au fost distruse de o explozie, care se pare a fost provocată de o acumulare de gaze. Până la renovarea întregului bloc familiile au fost evacuate.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:08
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou