Un cioban a ucis o femeie la Cluj

Valeriu Daniel, 5 decembrie 2013, Ora 11:16

  • print
  • |
un-cioban-a-ucis-o-femeie-la-cluj-36539-1.jpg

Poliţiştii clujeni au fost anunţaţi, miercuri, de către un bărbat, că şi-a găsit soţia moartă în casa în care locuiau în comuna Pălatca.

Anchetatorii care au mers la faţa locului au constatat că victima este o femeie în vârstă de 58 ani, pe corpul acesteia fiind descoperite mai multe leziuni produse, cel mai probabil, cu un cuţit.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Poliţia Judeţeană Cluj, suspectul în cazul uciderii femeii este un bărbat de 32 ani, din comuna Gioseni, judeţul Bacău, care o cunoştea pe victimă şi ştia că aceasta are bani în locuinţă, în condiţiile în care bărbatul fusese angajat ca cioban la fiul victimei.

Poliţiştii mai spun că după ce a ucis-o pe femeie ciobanul a furat din locuinţa acesteia suma de aproximativ 34.000 lei şi alte bunuri.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou