Best Dental

Un vânător a fost ucis de propriul câine! Patrupedul a apăsat accidental pe trăgaciul puștii

Anca Bratu, 29 noiembrie 2022, Ora 21:15

  • print
  • |
vanaator-ucis-de-caaine-47034-1.jpg

Un vânător a fost ucis în Turcia de un glonț tras involuntar, desigur, din pușca sa de către propriul câine, conform presei din Turcia.

Potrivit cotidianului Cumhuriyet, bărbatul în vârstă de 32 de ani a plecat împreună cu patru prieteni la vânătoare în muntii din regiunea Samsun de pe coasta Mării Negre. În timp ce se afla la mașină pentru a pleca spre o altă zonă de vânătoare, unul dintre acești prieteni l-a ajutat să-și urce câinele în portbagaj, moment în care patrupedul a apăsat cu lăbuța trăgaciul puștii și a declanșat astfel, tirul letal, relatează agenția EFE, citată de Agerpres.

Victima, care devenise tată cu numai zece zile în urmă, a fost atinsă de glonț, direct în gât și a murit pe loc. 

Autoritățile continuă investigațiile asupra acestui "eveniment aproape imposibil", pentru a stabili dacă într-adevăr este vorba despre un accident, potrivit sursei citate.

 

EDITORIAL

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”       Demult, pe vremea lu’ dom’ Iliescu, pe când se potcovea puricele cu 9 ocale la fiecare picior şi sărea până la cer, au existat nişte judecători curajoşi care au dat o sentinţă năucitoare pentru demnitarii acelei vremi. Pe ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou