Violată, bătută, desfigurată cu acid sulfuric. A ajuns apoi fotomodel

Cristian Blănuţă, 18 iunie 2013, Ora 18:53

  • print
  • |
violata-batuta-desfigurata-cu-acid-sulfuric-a-ajuns-apoi-fotomodel-31775-1.jpg

A fost victima unui atac oribil, care a lăsat-o desfigurată. Însă cinci ani mai târziu a devenit imaginea uneia dintre cele mai cunoscute firme de haine din lume, informează RTV.

Este povestea unei tinere în vârstă de 29 de ani din Marea Britanie, a cărei faţă a fost arsă cu acid sulfuric. Katie Piper a reuşit să îşi refacă viaţa şi să depăşească trauma atacului din 2008. Însă nu va putea uita niciodată clipele de coşmar prin care a trecut.

"Nu mi-a fost furată numai faţa. Ci identitatea, persoana Katie. Mi-a fost luat luat totul", a povestit femeia. În urmă cu cinci ani, Katie, când era fotomodel, a cunoscut pe Facebook un tânăr. Cei doi au început o relaţie.
"După două săptămâni, am început să mă gândesc dacă avem ceva în comun. Nu era cu adevărat persoana care am crezut că este. Şi atunci am încercat să dau înapoi", a dezvăluit tânăra, care a spus că prietenul ei s-a înfuriat, s-a simţit insultat şi a simţit nevoia să se răzbune pe ea.

Tânărul a sechestrat-o, a violat-o timp de opt ore şi a ameninţat că o va ucide. Katie a reuşit în cele din urmă să scape şi s-a baricadat în apartamentul ei. După câteva zile, însă, a fost atacată pe stradă de un prieten al fostului ei iubit, care i-a aruncat acid sulfuric în faţă.

"Mă ardea, mă ardea foarte tare şi m-am gândit că poate aruncase cu un chibrit în mine. Simţeam durere şi arsuri din cap până în picioare. Simţeam că îmi cade faţa. Vederea a început să mi se deterioreze", a mai spus tânăra.
Ea a făcut 100 de operaţii pentru refacerea feţei. Ultima dintre acestea a făcut-o în urmă cu numai câteva luni pentru a-şi recăpăta vederea. Acum ea lucrează ca prezentatoare TV şi a devenit imaginea unei celebre firme de îmbrăcăminte din Marea Britanie.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou