Best Dental

Cățelușul îl scapă pe Blănculescu de stres

Cristian Blănuţă, 18 aprilie 2013, Ora 19:48

  • print
  • |
ca-elu-ul-il-scapa-pe-blanculescu-de-stres-30281-1.jpg

Ionel Blănculescu a fost ales, în urmă cu doar două săptămâni, consilierul onorific al premierului Victor Ponta, iar prima sarcină pentru el a fost cu adevărat de foc. A ajuns în fața sindicaliștilor de la Oltchim, acolo unde de ceva vreme e zarvă mare. Și ca să scape de stres, el se plimbă printre copacii răzleți din inima Bucureștiului, alături de cățelușul său.

Grea misiune pentru Blănculescu să le vorbească oamenilor de la Oltchim care, în fiecare zi, stau sub presiunea concedierii colective. Mai cu seamă că o funcționare normală a combinatului s-ar produce abia peste doi ani. Și totuși, omul a făcut promisiuni solemne că muncitorii de la Oltchim nu vor fi concediați, dar 500 dintre ei se apropie de reonversia profesională.

După ce-și duce la bun sfârșit rolul de mediator, dacă putem spune așa, Blănculescu se retrage în sânul familiei, unde încearcă să se liniștească.

Cățelul său este cel care-l așteaptă-n prag și se gudură pe lângă politician, în speranța că-i va smulge o mângâiere. Și are parte de mai multe și chiar de o plimbărică prin mini-parcul din fața blocului.

Ionel Blănculescu îl strunește atent pe micuțul patruped, însă, în acest timp, gândurile îl năpădesc.

Cățelușul se strecoară pe după câte o mașină și-i captează atenția. Consilierul trage ușor de lesă și își îndrumă animăluțul spre trotuar. Iar acesta se conformează. Știe că va păpa zăhărel în casă, dacă-și ascultă stăpânul!

 

EDITORIAL

Noi informații despre crima oribilă de la Alba! Poliția precizează când ar fi fost ucis copilul

Noi informații despre crima oribilă de la Alba! Poliția precizează când ar fi fost ucis copilul

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, a afirmat, referindu-se la cazul de la Alba Iulia, unde un bărbat și copilul său în vârstă de un an au fost găsiți spânzurați, că în urma raportului medico-legal a reieşit că tatăl a curmat viaţa copilului cândva între miezul nopţii ş ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou