Cunoscută creatoare de modă, prinsă la “furat”?

Ziarul Atac, 24 iunie 2012, Ora 22:14

  • print
  • |
cunoscuta-creatoare-de-moda-prinsa-la-furat-26671-1.jpg

Cunoscută creatoare de modă, prinsă la “furat”?

 ¤ Vezi în ce ipostaze a fost surprinsă de paparazzi ATAC de Iaşi cunoscuta creatoare de modă Crisitina Nichita! ¤ Putem spune că era la “furat”?

 Când vine vorba de inspiraţie, creatoarea de modă Cristina Nichita nu se gândeşte de două ori, fiind în stare să se “fure” din orice domeniu. Aşadar, Cristina Nichita a fost surprinsă de paparazzi ATAC de Iaşi când a făcut o scurtă vizită la Cooperativa de Artă populară şi Artizanat “Mioriţa” din zona Gării.

Modista şi altă domnişoară au stat aproape jumătate de oră în clădirea cooperativei. Surse din cadrul unităţii de producţie spun că Nichita ar fi vrut nişte tipare pentru costume tradiţionale. Oare cunoscuta creatoare de modă nu mai poate realiza propriile creaţii? A rămas fără talent? Totul s-a petrecut pe la ora 16.00, joia trecută.

 

La bordul unei maşini de lux

Nu s-a deplasat oricum, ci la volanul autoturismului personal marca Lexus cu numărul de înmatriculare IS 91 NCN. Cristina Nichita era îmbrăcată lejer, având agăţată de braţ o geantă roşie. Aceasta mai are şi un Mercedes clasa ML, dar care este este condos de soţ.

 

Soţia arhitectului din primărie

Cristina Nichita este soţia arhitectului din primărie, Tudor Vericeanu. În tinereţe cei doi s-au iubit dar, după, şi-au văzut fiecare drum. După căsătorii eşuate cei doi s-au regăsit. În urmă cu câţiva ani s-au căsătorit, naşul de cununie fiind Gabriel Surdu, fost consilier local PD-L.

 

Ce este “Mioriţa”

Conform site-ului de prezentare, Mioriţa este o cooperativă meşteşugărească cu o experienţă de zece ani ce are ca scop producerea şi comercializarea produselor cu specific folcloric românesc. Asta înseamnă covoare, costume populare, broderii manuale, tapiţerii, ţesături sau artizanat din lemn. Toate produsele sunt făcute în manufacturi, din materie rpimă naturală. Designul produselor se înscrie în linia folclorică tradiţională respectând paşii de producţie şi simbolistica meşteşugurilor conservate şi valorificate in lumea satului românesc.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou